fbpx

Training Leiding geven aan cultureel diverse teams

Het leiden van cultureel diverse teams is een grote uitdaging die een mindset, kennis en flexibiliteit vereist om effectief te kunnen communiceren met anderen. Deze training is ontwikkeld om deze flexibiliteit en kennis te ontwikkelen in cultureel gevarieerde teams. Of de verschillen nu zijn in land, bedrijf, afdeling of een ander verschil in achtergrond: wij zorgen voor een succesvolle training. Wij combineren cultureel onderzoek met psychologische vaardigheden en ervaringsdeskundigen die een programma op maat maken voor jouw bedrijf of organisatie. Dit is een zeer interactieve, leerzame, resultaatgerichte training waar je kunt verbinden met anderen door te leren over culturele verandering.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Mindset

Krijg een flexibele mindset voor cultureel diverse teams.

Resultaten

Krijg betere resultaten in het leiden van jouw teams.

Communicatie

Creëer meer flexibiliteit in communicatie.

Verbinding

Verbeter de verbinding met anderen en tussen mensen met verschillende culturele achtergronden.

Emoties

Omarm en gebruik emoties voor een positieve uitkomst.

Bewustwording

Krijg meer zelfbewustzijn voor de verbeterpunten in jouw communicatie en (persoonlijk) leiderschap in cultureel diverse teams.

Onderzoek

Leer over vooraanstaand onderzoek over culturele verschillen.

Leiderschapsvaardigheden

Verbeter leiderschapsvaardigheden in cultureel diverse teams.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Individuen

Aankomende Evenementen

03 Oct - 04 Oct

Cross Cultural Communication Training

Description This training is an interactive, informative programme designed to improve your results in intercultural commu...
Bekijken
13 Oct - 19 Oct

International NLP Practitioner Training

Introduction to the training: You know you have more potential than you are currently using, which is great, as it means that...
Bekijken

Onze individuele training en coaching is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, op maat gemaakt voor jouw behoeften. Door de unieke combinatie van werken aan jouw vaardigheden, tools en mindset, helpen wij jou met de verbetering van communicatie, gedrag en resultaten. Samen werken we aan jouw individuele ontwikkeling, in een een-op-een- of groepscontext. Onze trainingen leiden tot veel succesverhalen. Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen!


Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Albert van den Ende

Head of countries regulatory affairs EuMeA at Nufarm Europe

"Ik heb een volle dag training en coaching gehad bij in2motivation over cultureel leiderschap. Er was een goede match met mijn interesses en de trainer had een goede aansluiting met mij. Het was zeer plezierig om met in2motivation te werken. Er was ruimte voor veel verdieping, we hebben hetgeen besproken waar ik meer over wilde weten en heb veel over mijzelf geleerd."

Remo Calzoni

Regional Process Leaders AR and invoicing EU at Lyondellbasell

"Ik heb contact opgenomen met in2motivation omdat ik een training wilde organiseren voor mijn team in Rotterdam. Ik was onmiddellijk onder de indruk van het team en de professionaliteit. We hadden eerst een lang telefoongesprek waar ik mijn uitdagingen, behoeften en doel van de training heb uitgelegd. De trainer is toen langsgekomen bij mijn bedrijf om het voorstel verder te bespreken en wat ik wil bereiken voor mijn team. De training heeft inmiddels plaatsgevonden en het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Wij hebben een vervolgbijeenkomsten gepland en ik kijk er naar uit. Ik wil in2motivation van harte aanbevelen aan iedereen die professionals zoekt die maatwerk leveren voor effectieve trainingen. "

Heleen Snieders

Global Mobility Advisor Immigration Specialist Meijburg & Co Expatriate Services

"De training zat vol met waardevolle, praktische oefeningen die mij hielpen mijn doel te bereiken. Dit gecombineerd met relevante theorieën, uitgelegd op een toegankelijke en begrijpelijke manier, en veel individuele feedback op maat, maakte de training tot een succes. De trainers waren uitstekende waarnemers en vanwege hun ervaring konden zij de oefeningen gemakkelijk aanpassen aan jouw persoonlijke leerdoelen. De sfeer was informeel en in een kleine en diverse groep voelde ik mij zeer comfortabel. Ik heb echt genoten van de training en veel geleerd! "

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!