fbpx

Training culturele bewustwording

Deze training is specifiek ontwikkeld om meer bewustwording te creëren tussen verschillende culturen die samenwerken. Bedrijfscultuur is de basis voor het succes of falen van een bedrijf. Culturele veranderingsprogramma’s worden ontwikkeld om collectieve verandering aan te brengen aan mindset, gedrag en resultaten van bedrijven. Wij zijn specialisten in het ontwikkelen en uitvoeren van bedrijfsprocessen om het beste resultaat te krijgen. Van training tot coaching en van advies tot praktische begeleiding van executives, in2motivation is op elk vlak een sterke partner en zorgt voor veel succesverhalen met bedrijfscultuurveranderingsprogramma’s. Of de cultuur nu veranderd dient te worden tussen afdelingen of landen, wij helpen met een mix van onderzoek en theorie, alsook leren en ontwikkelen. Een sterke cultuur leidt tot effectieve communicatie en dat leidt weer tot super goede resultaten.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Bewustwording

Krijg meer bewustwording in de ontwikkelgebieden op het gebied van communicatie en cultuur.

Mindset

Leer om op een creatieve wijze een betere manier van werken te ontwikkelen met culturele verschillen.

Resultaten

Krijg betere resultaten in samenwerking.

Communicatie

Creëer meer flexibiliteit in communicatie.

Verbinding

Verbeter de verbinding met en tussen mensen met verschillende culturele achtergronden.

Emoties

Omarm en gebruik emoties voor een productieve uitkomst.

Onderzoek

Leer over vooraanstaand onderzoek over culturele verschillen en overeenkomsten.

Leiderschapsvaardigheden

Verbeter leiderschapsvaardigheden in cultureel diverse teams.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen . Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Onno Decker

Human Resources Director at Teleplan EMEA

"Ik werk al een geruime tijd samen met in2motivation, wegens professionele ontwikkelingsactiviteiten in de EMEA-regio. Dit jaar hadden we eindelijk de mogelijkheid om dit in actie te brengen. Het was de beste beslissing die ik heb genomen om met in2motivation in zee te gaan. De trainers nemen je mee op een avontuur die je uit je comfort zone haalt, maar altijd in een goede sfeer. De kennis van diverse onderwerpen is uitzonderlijk en de capaciteit om mensen te ontwikkelen op een plezierige manier, met een serieuze toon is groot. Mijn team kon niet genoeg krijgen van de inzichten die ze kregen. Ik wil in2motivation aan iedereen aanbevelen en als er meer informatie vereist is dan ben ik beschikbaar. Voor mij persoonlijk kijk ik ernaar uit om verder met Peter samen te werken in de komende jaren. "

Albert van den Ende

Head of countries regulatory affairs EuMeA at Nufarm Europe.

"Ik heb een volle dag training en coaching gehad bij in2motivation over cultureel leiderschap. Er was een goede match met mijn interesses en de trainer had een goede aansluiting met mij. Het was zeer plezierig om met in2motivation te werken. Er was ruimte voor veel verdieping, we hebben hetgeen besproken waar ik meer over wilde weten en heb veel over mijzelf geleerd."

Michael Zwager

Trade Manager Central Europe, Hilti Germany

"Recentelijk heeft mijn team meegedaan aan twee trainingen die door in2motivation zijn ontwikkeld en gestructureerd. De benadering is, op een positieve manier, anders dan die ik bij andere trainingsbedrijven heb gezien. De aanpak is zeer interactief, met een snelle klik, een zeer goed gefundeerde uitleg en altijd met een goed gevoel voor humor. De feedback die gedurende de dag werd gegeven werd zeer gewaardeerd door de teamleden en voelde altijd als rechtvaardig en opbouwend. Ik kan in2motivation van harte aanbevelen!"

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!