fbpx

Teambuilding spellen

Interactie, inzicht en fun. Dit zijn de sleutelwoorden voor onze teambuilding activiteiten en trainingen. Zou je de samenwerking en het resultaat van je team willen verbeteren? Wij bieden oplossingen en een aanpak op maat voor teambuilding voor elke context en behoefte.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Fun

Deelnemers hebben een fun workshop met positieve energie.

Interactie

Wij creëren interactie met deelnemers voor teambuilding of teamspirit.

Energie boost

Onze motivatie workshops zorgen voor een energie boost.

Inzichten

Onze motivatie workshops verschaffen inzichten en bewustzijn wat betreft onder andere communicatie, resultaat en teamsfeer.

Resultaten

Haal meer uit je team en je resultaten door een motivatieworkshop aan je event toe te voegen.

Actie

Onze motivatie workshops zitten vol met actie en ervaring. Actie gegarandeerd!

Verbinding

Onze motivatie workshops zijn een zeer goede manier om deelnemers met elkaar te verbinden op verschillende manieren.

Motivatie

Wij vernieuwen energie en motivatie van jullie deelnemers die hun reis kunnen vervolgen.

Zakelijk

Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Individuen

Aankomende Evenementen

26 Sep - 27 Sep

Public Speaking Training

Introduction to the training: Even when you are not talking you are already creating impact. The question is: what kind of i...
Bekijken
28 Nov - 29 Nov

Public Speaking Training

Introduction to the training: We know that you are curious about public speaking. And that is great, because it means that yo...
Bekijken

Onze individuele training en coaching is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, op maat gemaakt voor jouw behoeften. Door de unieke combinatie van werken aan jouw vaardigheden, tools en mindset, helpen wij jou met de verbetering van communicatie, gedrag en resultaten. Samen werken we aan jouw individuele ontwikkeling, in een een-op-een- of groepscontext. Onze trainingen leiden tot veel succesverhalen. Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen!


Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Manuela Salgado

Director Human Resources EMEA, Gerber Technology

"Ik heb het genoegen gehad om in2motivation te ontmoeten en met hen te werken in een fantastische “teambuilding activiteit”. Het was een fantastische sessie, zeer dynamisch, interactief en fun. Dank voor deze inspirerende sessie!"

Anna Tommysdotter

Project Manager Kindred Group

"In2motivation gaf een innemende en inspirerende motivatie workshop. De inhoud paste heel goed bij het thema van onze conferentie en had een goede balans tussen theoretische informatie en activiteiten. Voor ons was de speech een match met ons doel en wij zijn erg blij met de bijdrage aan het uiteindelijke resultaat. "

Han Koch

SVP, ABN AMRO Bank

"In2motivation heeft een programma op maat ontwikkeld en uitgevoerd om effectief managementgedrag te oefenen met deel van het managementteam van ABN AMRO Operations, gedurende een evenement op locatie. Het programma was met veel entertainment, docht effectief en voldeed volledig aan onze verwachtingen."

Monika Ziegler

HR Manager Shop.co

"Wij hebben een teambuilding seminar geboekt om ons nieuwe internationale team vorm te geven. Het in2motivation team heeft een zeer goed doordachte mix van teambuilding spellen voor ons voorbereid. Ze begrepen precies wat wij nodig hadden. Wij hebben veel lol gehad en veel geleerd over onszelf en andere teamleden. Het team was zeer goed georganiseerd, betrouwbaar en professioneel. Alles was goed voorbereid en uitgevoerd zoals wij het wilden zodat wij ons 100% konden focussen op de teambuilding spellen. "

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!