fbpx

Teambuilding in context

Wij geven ook teambuilding workshops die meer gefocust zijn op echte teambuilding door het delen van visie, geven van feedback, werken en brainstormen met elkaar over communicatie, samenwerking en resultaten. Sleutelwoorden van deze workshops zijn interactie, inzichten en vernieuwend.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Interactief

Wij creëren interactie met en tussen deelnemers voor de teambuilding.

Delen

Wij geven een kader waar mensen hun visie op de huidige en gewenste context kunnen delen.

Feedback

Wij geven een structuur waarin mensen elkaar feedback kunnen geven over het team in een veilige omgeving.

Inzichten

Onze motivatie workshops verschaffen inzichten en bewustzijn onder andere wat beteft communicatie, resultaat en teamsfeer.

Resultaten

Haal meer uit je team en je resultaten door een motivatieworkshop aan je event toe te voegen.

Actie

Onze motivatie workshops zitten vol met actie en ervaring. Actie gegarandeerd!

Verbinding

Onze motivatie workshops zijn een zeer goede manier om deelnemers met elkaar te verbinden op verschillende manieren.

Motivatie

Wij vernieuwen energie en motivatie van jullie deelnemers die hun reis kunnen vervolgen.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Individuen

Aankomende Evenementen

26 Sep - 27 Sep

Public Speaking Training

Introduction to the training: Even when you are not talking you are already creating impact. The question is: what kind of i...
Bekijken
28 Nov - 29 Nov

Public Speaking Training

Introduction to the training: We know that you are curious about public speaking. And that is great, because it means that yo...
Bekijken

Onze individuele training en coaching is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, op maat gemaakt voor jouw behoeften. Door de unieke combinatie van werken aan jouw vaardigheden, tools en mindset, helpen wij jou met de verbetering van communicatie, gedrag en resultaten. Samen werken we aan jouw individuele ontwikkeling, in een een-op-een- of groepscontext. Onze trainingen leiden tot veel succesverhalen. Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen!


Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Manuela Salgado

Director Human Resources EMEA, Gerber Technology

"Ik heb het genoegen gehad om in2motivation te ontmoeten en met hen te werken in een fantastische “teambuilding activiteit”. Het was een fantastische sessie, zeer dynamisch, interactief en fun. Dank voor deze inspirerende sessie!"

Han Koch

SVP, ABN AMRO Bank

"In2motivation heeft een programma op maat ontwikkeld en uitgevoerd om effectief managementgedrag te oefenen met deel van het managementteam van ABN AMRO Operations, gedurende een evenement op locatie. Het programma was met veel entertainment, doch effectief en voldeed volledig aan onze verwachtingen."

Maurice Klein

Commercieel Directeur bij Hilti

"In2motivation heeft op een zeer effectieve manier een sessie voor onze verkoop organisatie gefaciliteerd. De lessen worden nog steeds toegepast op dagelijkse basis. Ik kan in2motivation volledig aanbevelen voor ieder trainingsdoel."

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!