fbpx

Strategisch Advies voor Verandering

In de veranderende context van jouw bedrijf zijn wij jouw vertrouwde partner om te helpen met de ‘learning en development’-strategie. Van de visie tot aan de finale analyse en het strategisch advies: wij zijn in staat met senior experts te helpen om ontwikkeling van jouw bedrijf het beste vorm te geven.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Inzichten

Een diepgaand inzicht in ontwikkelstrategie in jouw bedrijf.

Inspiratie

Krijg inspiratie door nieuwe ideeën voor het vormgeven van ontwikkeling in jouw bedrijf.

Structuur

Een gestructureerde aanpak voor het vormgeven van de ontwikkelstrategie.

Geloofwaardigheid

Meer geloofwaardigheid met jouw zakelijke stakeholders voor een nieuwe strategie.

Resultaten

Betere resultaten van leren

Gedetailleerd rapport

Een gedetailleerd rapport met de training en ontwikkelstrategie.

Visie

Een hernieuwde en verfrissende visie voor leren en ontwikkelen.

Bewustzijn

Bewustzijn voor blinde vlekken in de trainingsstrategie.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Aankomende Evenementen

13 Dec - 13 Dec

Workshop – Communicate with Confidence

Introduction: You know we communicate all the time. This workshop will improve your ability to communicate verbally and...
Kopen

Onze Klanten

What people say

Margit van der Laan

Manager HR Aspen

"Ik wil in2motivation graag aanbevelen voor hun facilitator vaardigheden. In2motivation is een expert in Change Management en het motiveren van mensen binnen een organisatie, op een natuurlijke manier. Het begeleiden van groepen en teambuilding sessies is hun kracht en wij hebben zeer goed samengewerkt. De laatste jaren hebben zij ook ondersteund bij het implementatieproces van een cultuurveranderingsprogramma wat betreft betrokkenheid. Ik heb genoten van de samenwerking omdat alles een groot succes was. "

François-Xavier Rousselot

International MBA, Vice President, Aptus Health

"Ik had het geluk te werken met de beste coach van in2motivation. Niet alleen heeft hij een indrukwekkende kennis en ervaring op het gebied van coaching, hij is ook toonaangevend in de nieuwste technologie in coaching, en hij was in staat om verandering te faciliteren (en dat is het belangrijkste!) "

Manuela Salgado

Director Human Resources EMEA, Gerber Technology

"Ik had het genoegen met in2motivation te werken. De toewijding en het professionalisme waren bewonderenswaardig. "

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!