fbpx

Onderhandelingstraining in verkoop

Wanneer de onderhandeling- en afsluitingsvaardigheden van jouw verkooporganisatie een upgrade nodig heeft, neem dan contact met ons op. Wij zijn jouw vertrouwde partner in de ontwikkeling van een verkooporganisatie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende technieken voor onderhandeling, beïnvloeding en afsluiting om de verkoopresultaten de verwachtingen weer te laten overtreffen. Wij gebruiken diverse methoden in onderhandeling om jouw onderhandeling en afsluitingsratio te verbeteren.



Neem nu contact met ons op

Voordelen

Resultaten

Verbeter resultaten significant door nieuwe benaderingen.

Inzichten

Krijg nieuwe inzichten in mindset en resultaten.

Eigenaarschap

Verkoopprofessionals zullen meer eigenaarschap nemen voor hun resultaten.

Verbinding

Verbeter de verbinding met de klant significant.

Flexibiliteit

Bereik een meer flexibele mindset.

Structuur

Verbeter de structuur voor jouw verkoopproces.

Actie

Ondervind meer actie bij jouw verkooporganisatie en klantvraag

Hoger doel

Bereik meer verbinding tussen jouw visie en hogere doel op alle niveaus van verkoop en marketing.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Aankomende Evenementen

13 Dec - 13 Dec

Workshop – Communicate with Confidence

Introduction: You know we communicate all the time. This workshop will improve your ability to communicate verbally and...
Kopen
06 Feb - 07 Feb

Public Speaking Training

Introduction to the training: Even when you are not talking you are already creating impact. The question is: what kind of i...
Kopen
22 Mar - 28 Mar

International NLP Practitioner Certification

Introduction to the training: You know you have more potential than you are currently using, which is great, as it means tha...
Kopen
09 Apr - 10 Apr

Public Speaking Training

Introduction to the training: Even when you are not talking you are already creating impact. The question is: what kind of i...
Kopen
15 Jun - 16 Jun

Public Speaking Training

Introduction to the training: Even when you are not talking you are already creating impact. The question is: what kind of i...
Kopen

Onze Klanten

What people say

Patrick Rendel

Business Development Manager Top Employers Institute

"De onderhandelingstraining die we kregen van in2motivation was fantastisch. Niet alleen leerden wij het theoretische raamwerk van gedrag waar we wel en niet bewust van waren, maar we kregen ook de mogelijkheid om dit in de praktijk toe te passen. Daarnaast hadden we veel lol en wil ik zeker voor een vervolgtraining gaan. "

Raul Villaron

Vice President Sales, Middle East and Africa, Commercial Aviation at Embraer

"In2motivation heeft een training verzorgd voor ons verkoop- en marketingteam. Het hele team kon op een plezierige manier uit de voeten met de dynamiek en de technieken. Ze hebben allemaal aanbevolen om de training uit te voeren voor de rest van het bedrijf. "

Daniel Janssen (Germany)

Senior Sales Manager Central Europe, Benelux, and emerging markets at Omron Electronic Components Europe

"Ik wil in2motivation van harte aanbevelen wanneer je op zoek bent naar het trainen van je medewerkers. Het team van in2motivation is flexibel en vindingrijk, en ze waren in staat om de inhoud van de training op maat te maken en aan te passen aan de dagelijkse realiteit. De training was herkenbaar voor onze mensen en zorgde voor de handvatten om nieuw geleerde vaardigheden in de dagelijkse praktijk te implementeren. De training zelf is een genot om bij te wonen. De trainers houden de deelnemers betrokken en gemotiveerd om deel te nemen aan de verschillende oefengesprekken en discussies. Ze gebruiken humor en sketches om naar een basispunt te komen, om vervolgens het ritme en de vorm van het brengen van de inhoud te veranderen. Dit zorgde ervoor dat de groepssparticipatie op een hoog niveau bleef. Samen met de verschillende break out sessies en reflecties was dit een zeer goed afgeronde training die onze verkooporganisatie zeer goed heeft gediend. "

Robbert van der Meulen

Senior Sales Manager Hematology & Oncology at Celgene

"Ik heb het genoegen gehad om twee dagen met in2motivation te werken voor mijn team. Na onze pre-meetings was de trainer snel in staat om ons op originele manieren te begeleiden naar concrete uitkomsten. Binnen een zeer korte tijd hebben zij ons vertrouwen gekregen, wat ervoor zorgde dat het team open was om dingen te delen en de diepte in te gaan wat betreft belangrijke thema’s. "

Stelios Tsapatos (Greece)

Sales Director at Scientific Games

"Dit was de tweede keer dat ik met in2motivation heb gewerkt en het was net zo succesvol als de eerste keer. Beide keren waren de resultaten waardevol en de effecten op de deelnemers verbazingwekkend. Ik heb met trainers en motivators gewerkt in het verleden en ik kan het in2motivation programma van harte aanbevelen voor de effectiviteit en de aanpak van begin tot eind."

Martijn van der Craats (Netherlands)

Area Sales Manager at Hilti

"De laatste maanden heb ik verschillende verkooptrainingen gehad van in2motivation. Eén van de focuspunten is het kijken naar sterktes. De trainers van in2motivation weten als geen ander om deze naar voren te brengen. Het was een genoegen om getraind te worden door hen. "

Johanna Paz (Spain)

Area Sales Manager, Iberia Region at Omron Healthcare

"Ik heb het plezier gehad om het in2motivation team te ontmoeten voor een training. De toewijding aan de training was geweldig en zeer professioneel. Het was zeer dynamisch werk, wat ervoor zorgt dat je jezelf van het werk losmaakt en je 100% geniet van de training. Naast de inhoud van de training, deden we veel teamwork en hebben we gewerkt aan onze kracht. Ik wil in2motivation van harte aanbevelen voor zakelijk en zelfs voor privé contexten. Een van de dingen die ik prettig vind aan dit team is dat zij een achtergrond hebben in psychologie, omdat dit cruciaal is voor het leven en voor aanpassing aan ieder bedrijf. "

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!