fbpx

Motivatie Spreker

In2motivation verzorgt motiverende sprekers met zeer interactieve, kennis- en resultaatgerichte speeches om verbinding met ieder type publiek te leggen. Wij voeren motiverende speeches uit voor global management board, team meetings, internationale meetings voor internationale bedrijven, of wij hosten teammeetings die een motivatie boost of inspiratie break nodig hebben.

Wij hebben verschillende mogelijkheden voor onderwerp, type spreker en kunnen de speech op maat maken naar jouw organisatie of meeting.

Neem contact met ons op voor meer informatie.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Energie

Creëer een energieke en positieve sfeer.

Kennisgerichte overdracht

Breng nieuwe kennis of inzichten over op jouw team.

Actie

Inspireer anderen tot het ondernemen van actie

Verbinding

Creëer een betere klik tussen collega’s.

Creativiteit

Inspireer creativiteit voor jouw publiek.

Patronen

Doorbreek denkpatronen.

Resultaten

Krijg betere resultaten in jouw teammeeting.

Hoger doel

Verbind mensen met het hogere doel of de visie van het team of bedrijf.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Maija Romanova

Investment grid ABN AMRO Private banking internationale

"Er is niets beters dan het ontmoeten van mensen die precies weten wat ze doen, waarom ze het doen en die gepassioneerd zijn in wat ze doen en het uitvoeren met hun hele hart. "

Anna Tommysdotter

Project Manager Kindred Group

"In2motivation gaf een innemende en inspirerende speech over betrokkenheid. De inhoud paste heel goed bij het thema van onze conferentie en had een goede balans tussen theoretische informatie en activiteiten. Voor ons was de speech een match met ons doel en wij zijn erg blij met de bijdrage aan het uiteindelijke resultaat. "

Linda de Nooij-Hayes

Manager KPMG International

"De motivatie spreker van in2motivation heeft een erg interessante talk voor ons verzorgd tijdens ‘KPMG International’. Wij zijn een diverse groep met wereldwijde collega’s die virtueel met elkaar werken. We waren voor een week samen in Amsterdam en we hadden een erg fijne ervaring met Peter. Hij was erg innemend en bracht ons uit onze comfort zone. Wij hadden een fijne ervaring en hopen Peter in de toekomst weer te gebruiken voor andere motivatie workshops. "

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!