fbpx

Mindset training

Mindset training is wat tegenwoordig het verschil maakt in resultaten. Vaardigheden en tools kunnen makkelijk getraind worden in combinatie met mindset training. Het trainen van mindset is een must in een continu veranderende wereld.

In2motivation is expert in mindset training en heeft de beste instrumenten die werken! Wij kunnen ieder type mindset training op maat maken, zowel een stand alone training alsook in combinatie met vaardigheden en instrumenten.

In2motivation is mindset specialist in motivatie om prestaties en resultaten in communicatie te verbeteren.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Mindset

Leer hoe je verandering in mindset kunt krijgen voor betere prestaties.

Resultaten

Verbeter je resultaten in werk.

Emoties

Omarm emoties en beïnvloed emoties.

Kwaliteit van leven

Verbeter de kwaliteit van je leven.

Verander stemming

Verander je emotionele stemming door herkaderen.

Verander gedrag

Verander gedragspatronen.

Patronen in je lijf

Verander pijn en patronen in lijf.

Geluk en vrijheid

Voel je gelukkiger en vrijer.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven . Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Individuen

Aankomende Evenementen

06 Sep - 06 Sep

Meditation skills for stress and anxiety

Meditation is a gift that you can give to yourself. Seems like being super busy is the modern way of saying “I’m relevant and...
Bekijken
13 Oct - 19 Oct

International NLP Practitioner Training

Introduction to the training: You know you have more potential than you are currently using, which is great, as it means that...
Bekijken
30 Oct - 30 Oct

Workshop – High Performance Habits

Introduction: 24 hours per day and 365 days per year we are facing deadlines, targets, external and internal expectations....
Bekijken

Onze individuele training en coaching is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, op maat gemaakt voor jouw behoeften. Door de unieke combinatie van werken aan jouw vaardigheden, tools en mindset, helpen wij jou met de verbetering van communicatie, gedrag en resultaten. Samen werken we aan jouw individuele ontwikkeling, in een een-op-een- of groepscontext. Onze trainingen leiden tot veel succesverhalen. Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen!


Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Robbert van der Meulen

Senior Sales Manager Hematology & Oncology at Celgene

"Ik heb het genoegen gehad om twee dagen met in2motivation te werken voor mijn team. Na onze pre-meetings was de trainer snel in staat om ons op originele manieren te begeleiden naar concrete uitkomsten. Binnen een zeer korte tijd hebben zij ons vertrouwen gekregen, wat ervoor zorgde dat het team open was om dingen te delen en de diepte in te gaan wat betreft belangrijke thema’s. Ik aarzel niet om in de toekomst weer met Peter samen te werken. "

Meliha T. Boven

mixing and mastering

"In2motivation heeft top trainers! Ik raad iedere professional of individu aan om een training te volgen bij in2motivation. Ze hebben de beste trainers die ik ooit heb ontmoet. Je onderbewustzijn wordt rechtstreeks aangesproken en getraind door de trainers. Ik ben persoonlijk onder de indruk hoe de theorie en praktijk zijn gecombineerd in de intensieve training die ik heb gevolgd. Alles wat ik geleerd heb heeft een permanente plek in mijn gedachten en praktijk."

Thiago Nico Daffini

Marketing Manager at Embraer

"Ik heb een bijzondere ervaring gehad tijdens de leiderschapstraining van in2motivation. Het zorgde voor reflectiemomenten over je gedrag, beslissingen, acties en wie je bent. De training is goed gestructureerd, en niet slide gedreven. Bovendien deden de trainers het precies goed met directe en korte feedback. Dat was het moment dat de magie startte. Dank jullie wel!"

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!