fbpx

Korte Motivatie Workshops

Interactie, inzicht en fun. Dit zijn de sleutelwoorden voor onze korte motivatie workshops. Zou je graag de prestaties van je team willen verbeteren? Is jouw bedrijf klaar voor een nieuwe cultuur? Zou je graag een teambijeenkomst willen organiseren en ben je op zoek naar een fun break moment of afsluiting? Wij bieden oplossingen op maat voor jouw bedrijf of team in korte motivatie workshops. Wij maken aanpak en inhoud op maat voor jouw behoeften.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Fun

Deelnemers hebben een fun workshop.

Interactie

Wij creƫren interactie met deelnemers voor teambuilding of teamspirit.

Energie boost

Door onze motivatie workshops krijgen jullie een energie boost.

Inzichten

Onze motivatie workshops verschaffen inzichten en bewustzijn wat betreft onder andere communicatie, resultaat en teamsfeer.

Resultaten

Haal meer uit je team en je resultaten door een motivatieworkshop aan je event toe te voegen.

Actie

Onze motivatie workshops zitten vol actie en ervaring. Actie gegarandeerd!

Verbinding

Onze motivatie workshops zijn een zeer goede manier om deelnemers met elkaar te verbinden op verschillende manieren.

Motivatie

Wij vernieuwen energie en motivatie van de deelnemers die hun reis kunnen vervolgen.

Zakelijk

Verbeter resultaten door custom-made onze trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Chantal Seferina

Chief Operations Officer, Ennia

"Ik heb in2motivation kort dag benaderd voor een sessie met mijn team. Ondanks de korte tijd vooraf, kon de trainer zich snel inleven in de context en heeft de trainer een workshop gegeven met veel energie. Ze zijn professionals die hun vak verstaan en die met alle lagen van de organisatie kunnen schakelen. Verbazingwekkend!"

Han Koch

SVP, ABN AMRO Bank

"In2motivation heeft een programma op maat ontwikkeld en uitgevoerd om effectief managementgedrag te oefenen met deel van het managementteam van ABN AMRO Operations, gedurende een evenement op locatie. Het programma was met veel entertainment, doch effectief en voldeed volledig aan onze verwachtingen."

Anna Tommysdotter

Project Manager Kindred Group

"In2motivation gaf een innemende en inspirerende motivatie workshop. De inhoud paste heel goed bij het thema van onze conferentie en had een goede balans tussen theoretische informatie en activiteiten. Voor ons was de speech een match met ons doel en wij zijn erg blij met de bijdrage aan het uiteindelijke resultaat. "

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!