fbpx

Internationale NLP Practitioner Certificaat

Een training die zal zorgen voor een doorbraak op het gebied van  persoonlijke en professionele ontwikkeling voor persoonlijke groei, nieuwe inzichten en perspectieven. Dit is een praktische en zeer interactieve training met humor en een ontspannen sfeer. Leren over bewuste en onbewuste gedragspatronen en communicatietools staan centraal in deze training. De toepassingen voor de NLP-toolbox zijn oneindig, variërend van meer succesvol zijn in business tot het doorbreken van patronen in mindset, overtuigingen, emoties en gedrag. Op deze manier kun je een doorbraak realiseren naar een volgend niveau.

Wij verzorgen een kader voor de nieuwste vorm van NLP, de New Code NLP. Wij doen dit in een internationale omgeving met een zeer goede sfeer. Een unieke ervaring bij in2motivation!

 

11 redenen waarom de NLP trainingen van In2motivation de beste keuze zijn:

* Je doet mee aan een leuke, interactieve training waar je positieve energie van krijgt.

* Je zult patronen ontdekken op het gebied van je mindset, lichaam, emoties en gedrag.

* Je zult patronen ontdekken uit zowel je werk- en je privéleven.

* Je krijgt multi-inzetbare instrumenten aangereikt om deze patronen te doorbreken.

* Je zult je communicatievaardigheden verbeteren en zelfverzekerder worden in je werk – en privéleven.

* Je krijgt een betere focus op wat je wil .

* Je bent in een internationale omgeving waar je uitgebreid de gelegenheid krijgt om nieuwe mensen te leren kennen.

* Je krijgt een persoonlijke intake voor de start van de training, zodat je  antwoord kunt krijgen op al jouw vragen.

* Je krijgt training in de nieuwste vorm van NLP van John Grinder, een van de drie grondleggers van NLP .

* Je zult getraind worden door de zeer ervaren trainers die opgeleid zijn door John Grinder .

* Je ontvangt praktische NLP instrumenten die je zowel in je privéleven als in je werk in kunt zetten.Koop Ticket Neem nu contact met ons op

Voordelen

Doel

Krijg duidelijkheid over jouw visie, doel en waarden.

Verbinding

Communiceer effectiever met ieder type persoon.

Emotionele intelligentie

Ontwikkel jouw emotionele intelligentie en voel je gelukkiger en vrijer.

Succes

Leer de tools, strategieën en mindsets om succesvoller te worden.

Patronen

Doorbreek onbewuste patronen in emoties, gedachten en lichaam.

Relaties

Ontwikkel sterkere relaties met anderen en jezelf.

Overwin obstakels

Overwin obstakels in jouw business en privé leven.

Invloed

Leer anderen te beïnvloeden met non-verbale communicatie, alsook taal- en denkpatronen.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Individuen

Aankomende Evenementen

12 Mar - 13 Mar

International Coaching Skills for Professionals

Introduction to the training: You know that coaching is a skill that is necessary for every walk of life. This course is a u...
Bekijken
22 Mar - 28 Mar

International NLP Practitioner Certification

Introduction to the training: You know you have more potential than you are currently using, which is great, as it means tha...
Bekijken
21 Jun - 27 Jun

International NLP Practitioner Certification

Introduction to the training: You know you have more potential than you are currently using, which is great, as it means tha...
Bekijken
04 Oct - 10 Oct

International NLP Practitioner Certification

Introduction to the training: You know you have more potential than you are currently using, which is great, as it means tha...
Bekijken
22 Oct - 23 Oct

International Coaching Skills for Professionals

Introduction to the training: You know that coaching is a skill that is necessary for every walk of life. This course is a u...
Bekijken

Onze individuele training en coaching is gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling, op maat gemaakt voor jouw behoeften. Door de unieke combinatie van werken aan jouw vaardigheden, tools en mindset, helpen wij jou met de verbetering van communicatie, gedrag en resultaten. Samen werken we aan jouw individuele ontwikkeling, in een een-op-een- of groepscontext. Onze trainingen leiden tot veel succesverhalen. Wil je meer informatie of wil je je inschrijven? Wij nodigen je graag uit om contact met ons op te nemen!


Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Thomas Tilkema

Front-end developer, freelancer

"De NLP-cursus was zeer speciaal voor mij en ik zal deze nooit vergeten. Het was intensief, zeer behulpzaam, confronterend, ontroerend, het gaf me waardevolle inzichten en ook erg veel fun. De oefeningen tijdens de training werden professioneel uitgevoerd, uitgelegd en begeleid. Moeiteloos konden de trainers veranderen naar de personen die zij zijn: genietend van wat ze doen, met oog voor iedereen in de groep. Nadat ik veel geleerd had, eindigde de training met een persoonlijke boodschap van de trainer aan iedereen in de groep. Wat hij tegen mij zei, gaf me een enorm betekenisvol inzicht waar ik mee kan werken. Dat ontroerde mij, omdat ik wist dat hij gelijk had. Drie mensen in mijn vriendenkring hadden in2motivation, de trainers en specifiek de NLP-training aanbevolen. Ik ben erg blij dat ik het gedaan heb en ik zal zeker hetzelfde doen omdat ze erg goed zijn, ik vertrouw hen, ze zijn geïnteresseerd in iedere deelnemer, ze houden van wat ze doen, ze zijn inspirerend, grappig, leerden mij veel, en zijn altijd bereid om te helpen en mij zeer goede inzichten te geven."

Marieke van Welie

Program Manager, Doctors of the World

"Ik vond de trainer een toegewijde, overtuigende en motiverende NLP-trainer die in staat is om de aandacht van de groep te grijpen voor ieder onderwerp. De NLP-trainer heeft een innemende persoonlijkheid en een zeer goede manier om met mensen een klik te creëren. Met gevatte vaardigheden, gemak en humor, hielp de trainer van in2motivation mij (ons) bij het verbeteren van onze communicatie-vaardigheden,, het verbreden van perspectieven en het uitbreiden van onze comfort zones, wat een blijvende impact zal hebben op ons leven!"

Cristian Enache

Product Manager, Innovator, Entrepreneur MBA

"Dagelijkse activiteiten en de druk om te presteren zijn enkele van de belangrijkste redenen waarom we een strategische visie en het gedrag van een leider missen. Soms moeten we een stap terug nemen, ergens buiten onze werkomgeving en reflecteren op de dingen die we doen. Wat de beste manier is om dat te doen? In mijn geval vond ik dit in de NLP Practitioner training van in2motivation. Wat mij verraste is hoe inzichtelijk en diepgaand de hele ervaring was. Deze training is zeker een must. "

Roderick Weener

Project Manager

"Ik volgde de NLP Practitioner training bij in2motivation. Naast de hoge kwaliteit van trainen, creëerden zij een warme, met humor gevulde en veilige omgeving voor deelnemers om zich open te stellen, te oefenen en ervaringen te delen. Wat mij het meest bijbleef was de plezierige balans tussen theorie, praktijk en spiritualiteit die de trainers boden tijdens deze training. Ik zou zeker deze training en/of in2motivation aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in persoonlijke groei en het ontwikkelen van zichzelf met een zeer plezierige groep mensen. "

Narina Mnatsakanian

Director Impact and Responsible investment at Kempen Capital Management

"In2motivation is super goed in NLP. Ik genoot van de cursus en heb veel geleerd."

Maria Kankaanpaa

Senior Manager Talent Development EMEA at Kemira

"Ik heb meegedaan aan het internationale NLP Practitioner programma van in2motivation in Amsterdam. Ik heb erg genoten van het hele programma en het was zeer professioneel uitgevoerd. De trainers waren zeer ervaren in training en coaching en kennen en kunnen NLP echt. Ik waardeer hun manier van ervaringen delen, de vereenvoudiging van complexe modellen in simpele, actiegerichte raamwerken en ik houd van de manier waarop zij verandering aanbrengen. Ik kan in2motivation van harte aanbevelen wanneer je een trainer of training nodig hebt die de workshop aanpast aan de behoeften van deelnemers en deze uitvoeren op een innemende en energieke manier."

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!