fbpx

Facilitator

Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van facilitators voor jouw strategie bijeenkomst, team meeting, team training of event. Onze facilitators hebben veel ervaring, wat helpt verbinding en inspiratie te creëren om het beste uit jouw event te halen.Neem nu contact met ons op

Voordelen

Energie

Creëer een energieke en positieve sfeer die jouw team meeting, team training of event faciliteert.

Kennis delen

Inspireer om kennis en ervaring te delen met de groep.

Actie

Krijg meer gemotiveerde collega’s die actie en eigenaarschap nemen.

Verbinding

Krijg een betere verbinding tussen deelnemers.

Creativiteit

Inspireer creatiever te zijn in het proces.

Patronen

Doorbreek patronen en verbind deelnemers met elkaar.

Resultaten

Krijg betere resultaten uit jouw meeting of training.

Hoger doel

Definieer visie en verbind mensen met het hogere doel of visie van jouw groep of bedrijf.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Margit van der Laan

Manager HR Aspen Oss

"Ik wil in2motivation graag aanbevelen voor hun facilitator vaardigheden. In2motivation is een expert in Change Management en het motiveren van mensen binnen een organisatie, op een natuurlijke manier. Het begeleiden van groepen en teambuilding sessies is hun kracht en wij hebben zeer goed samengewerkt. De laatste jaren hebben zij ook ondersteund bij het implementatieproces van een cultuurveranderingsprogramma wat betreft betrokkenheid. Ik heb genoten van de samenwerking omdat alles een groot succes was. "

Anthony Lynch

Supply Chain Markets, Expert at Zentiva

"Ik heb onlangs de workshop onderhandelen en communicatie gevolgd bij in2motivation. Ik kan bevestigen dat hun provocatieve stijl je dwingt om naar jezelf en je stijl te kijken. De resultaten van sommige simpele fysieke, emotionele en verbale patronen zijn erg effectief in zowel de zakelijke als persoonlijke omgeving. Ik kan in2motivation van harte aanbevelen als facilitator. "

Laura di Franco

European HR Manager at Omron Electronic Components Europe B.V.

"In2motivation heeft een tweedaagse workshop verzorgd voor onze verkoop en marketing afdeling. Het thema van de workshop was het vertalen van een strategie naar resultaten en de feedback van alle deelnemers was heel positief. Iedereen was erg betrokken in de discussies en de groepsactiviteiten en de twee facilitators hebben zeer goed werk geleverd om de groep samen te laten werken. Great job!"

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!