fbpx

Business Theater

Wij verzorgen business theater om jouw events, team meetings en trainingen op maat te ondersteunen. Met professionele training acteurs en een creatief team van professionals die jouw business begrijpen, ontwikkelen wij een theaterstuk die gevoelige onderwerpen op een luchtige en humoristische manier brengen. Wanneer je een speciale break wil in je team event of teammeeting, dan zijn wij jouw vertrouwde partner met ervaring voor het ontwikkelen, voorbereiden en uitvoeren van theater, op maat voor jouw bedrijfssituatie. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.Koop Ticket Neem nu contact met ons op

Voordelen

Creatieve boodschap

Je zult een creatieve manier hebben van het brengen van bedrijfsboodschappen.

Fun

Je voegt humor en lachen toe aan je zakelijke meeting.

Inzichten

Je zult inzichten geven op een creatieve manier.

Verbinding

Jouw visie en jijzelf zullen beter verbonden zijn met de organisatie.

Resultaten

Je zult resultaten triggeren met jouw organisatie.

Inspiratie

Je zult je publiek inspireren.

Bewustzijn

Je brengt bewustzijn aan je publiek.

Visie

Je zult je visie op een meer effectieve manier verduidelijken.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Maurice Klein

Commercieel Directeur bij Hilti

"In2motivation heeft op een zeer effectieve manier een sessie voor onze verkoop organisatie gefaciliteerd. De lessen worden nog steeds toegepast op dagelijkse basis. Ik kan in2motivation volledig aanbevelen voor ieder trainingsdoel."

Neil Brass

Finance Director, MSD

"Sterk aanbevolen. In2motivation was in staat zeer constructieve feedback te geven om mijn persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen. Ik heb nu meerdere sessies met in2motivation gehad, stuk voor stuk met zeer inzichtelijke lessen."

Han Koch

ABN AMRO Bank

"In2motivation heeft een programma op maat ontwikkeld en uitgevoerd om effectief managementgedrag te oefenen met deel van het managementteam van ABN AMRO Operations, gedurende een evenement op locatie. Het programma was met veel entertainment, docht effectief en voldeed volledig aan onze verwachtingen."

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!