fbpx

Binnen- en buitenactiviteiten

Interactie, inzichten en fun. Dit zijn de sleutelwoorden voor onze in- en outdoor activiteiten. Wil jij een energie en motivatie boost voor jouw team? Wij bieden oplossingen op maat voor in- en outdoor activiteiten met een benadering op maat voor jouw context en behoeften.Zie data en meer

Neem nu contact met ons op

Voordelen

Fun

Deelnemers hebben een fun workshop met positieve energie.

Interactie

Wij creëren interactie met deelnemers voor teambuilding of teamspirit.

Energie boost

Onze activiteiten zorgen voor een energie boost.

Inzichten

Onze activiteiten verschaffen inzichten en bewustzijn onder andere wat betreft communicatie, resultaat en teamsfeer.

Resultaten

Haal meer uit je team en je resultaten door een motivatieworkshop aan je event toe te voegen.

Actie

Onze activiteiten zitten vol met actie en ervaring. Actie gegarandeerd!

Verbinding

Onze motivatie workshops zijn een zeer goede manier om deelnemers met elkaar te verbinden op verschillende manieren.

Motivatie

Wij vernieuwen energie en motivatie van jullie deelnemers die hun reis kunnen vervolgen.

Zakelijk

Verbeter resultaten door onze custom-made trainingen, coaching en advies voor bedrijven. Jouw training is op maat gemaakt voor iedere bedrijfscontext, jouw uitdagingen, behoeften en doelen. Of het nu gaat om verkoop, service, product management, leiderschap, HR, Finance, Operations of iedere andere context. Wij leveren maatwerk voor klassikale trainingen, een-op-een settings en door e-learning en blended learning. Ook tijd en locatie zijn bij ons altijd afgestemd op jouw wensen. Je zult je verbeteren op het gebied van mindset, vaardigheden en tools dankzij onze verfrissende aanpak met eerlijke feedback en geweldige resultaten. Neem nu contact met ons op voor meer informatie.

Neem nu contact met ons op

Onze Klanten

What people say

Manuela Salgado

Director Human Resources EMEA, Gerber Technology

"Ik heb het genoegen gehad om in2motivation te ontmoeten en met hen te werken in een fantastische “teambuilding activiteit”. Het was een fantastische sessie, zeer dynamisch, interactief en fun. Dank voor deze inspirerende sessie!"

Han Koch

SVP, ABN AMRO Bank

"In2motivation heeft een programma op maat ontwikkeld en uitgevoerd om effectief managementgedrag te oefenen met deel van het managementteam van ABN AMRO Operations, gedurende een evenement op locatie. Het programma was met veel entertainment, doch effectief en voldeed volledig aan onze verwachtingen."

Monika Ziegler

HR Manager Shop.co

"Wij hebben een teambuilding seminar geboekt om ons nieuwe internationale team vorm te geven. Het in2motivation team heeft een zeer goed doordachte mix van teambuilding spellen voor ons voorbereid. Ze begrepen precies wat wij nodig hadden. Wij hebben veel lol gehad en veel geleerd over onszelf en andere teamleden. Het team was zeer goed georganiseerd, betrouwbaar en professioneel. Alles was goed voorbereid en uitgevoerd zoals wij het wilden zodat wij ons 100% konden focussen op de teambuilding spellen. "

Neem contact met ons op voor meer informatie

Vragen over trainingen, events of andere zaken? Neem contact met ons op!