Also in English

in2motivation : live your life and do it your way!

  1. proclaimer
  2. home

Wie zijn wij

 

in2motivation is een internationaal bedrijf voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. 

Onze visie is een wereld waar mensen en bedrijven zich ontwikkelen: door onderzoeken en creativiteit, door het ontwikkelen van een mindset en het ondernemen van actie voor de eigen keuzes en niet in de laatste plaats door verbinding met anderen.

Onze missie is om mensen en bedrijven te helpen in een bepaalde context, of het nu werk is, relaties, familie of het leven in het algemeen.

Onze slogan is: “live your life and do it your way”. Dit betekent dat mensen vrij zijn in hun denken en doen, in het ontwikkelen van hun ideeën en in het uiten van zichzelf door middel van emoties, gevoelens en overtuigingen. Wanneer zij meer zichzelf te zijn, presteren mensen beter in hun werk en zijn ze gelukkiger.

Onze basisprincipes zijn eenvoud, ervaring en vrijheid.

Laten we eerst eenvoud beschouwen. In een wereld die vol is van complexiteit, materialisme en een stroom aan input, willen we de tools voor en de principes van leiderschap, relaties en communicatie graag versimpelen. Hoe meer eenvoud we aanbrengen in onze trainingen en in ons coaching- en advieswerk, des te meer ruimte er is voor je eigen creativiteit en performance. We geloven ook in meer congruentie en afstemming tussen je gedachten, je lijf en je uiting, wanneer je dingen simpel houdt.

Het tweede principe is het principe van ervaring. Wij zijn specialisten in ervaringsgericht leren.. Dit betekent vaak out-of-the-box oefeningen en training en coaching waar de ervaring wordt gegeven vóór de uitleg, en waar de lessen meer gaan over zelfbewustzijn dan bij de cognitieve, “oude” manier van lesgeven. Wij werken met ervaring, leren en training. Door ervaring zijn de lessen blijvend. De les van een ervaring, welke dat ook is, is feedback voor het bewuste en onderbewuste. Het veranderwerk wat wij doen is daardoor effectief en langdurend. 

Het derde principe is het principe van vrijheid. Wij geloven dat mensen beter presteren wanneer ze vrijer zijn. Vrijheid betekent het beïnvloeden van emotionele stemmingen om met verandering om te gaan. Vrijheid betekent ook flexibel zijn en werken met een intentie, bij alles wat je doet. Het betekent eigenaarschap nemen en daardoor een beter persoon worden. Wij geloven dat vrijheid ervoor zorgt dat mensen betere resultaten krijgen en betere personen worden. Je hebt vrijheid van spreken nodig om jezelf te uiten en je angsten te overwinnen. Er moet vrijheid zijn om communicatiestijlen te kiezen en hier flexibel in te zijn. Vrijheid is persoonlijk en heeft de betekenis die iemand er zelf aan geeft. Met andere woorden: wij zijn voorstander van vrijheid in het kiezen van de betekenis van vrijheid.

Wij helpen je graag te zijn wie je wilt zijn, zowel in de prestaties voor je bedrijf als voor jouw welzijn in het leven. 

Meer over In2Motivation

Wie zijn we? Lees meer over wat we trainenhoe we dit doen, en het team.