Also in English

in2motivation : live your life and do it your way!

  1. proclaimer
  2. home

Wat trainen wij

Bedrijfstrainingen

In de bedrijfstrainingen bieden we een gevarieerd aanbod van trainingen. Voorbeelden zijn cultuurtrainingen, leiderschapstrainingen, moderators en facilitators voor begeleiding van teams, motivatie sprekers en presentatietrainingen, customer service trainingen, veiligheidstrainingen en leiderschap in veiligheid, team building, motivatie workshops, verkooptrainingen, bedrijfstheater, trainingen voor het verhogen van de betrokkenheid, story telling, leren motiveren en train the trainers trainingen. Maar ook trainingen voor de prestaties van HR professionals en beoordelingen. 

Zie voor meer op de pagina bedrijfstrainingen.

Open Trainingen

In onze open trainingen starten wij met het formuleren van de persoonlijke doelstellingen van de deelnemers - doelstellingen die betrekking hebben op alle levensgebieden. Daarmee gaan we aan de slag.

Als jij het beste uit jezelf wilt halen en weer wilt weten wat je wilt in je leven, dan ben je bij ons aan het goede adres. Als je het verleden achter je wilt laten en weer positiever wilt denken of je relaties wilt herstellen of verbeteren, dan kunnen wij je helpen. Onze motivatiediensten bestaan uit trainingen, workshops, individuele coaching en motivational speaking. Wij helpen je om je innerlijke drive te voelen zodat je weer gemotiveerd bent en nieuwsgierig wordt naar anderen. Je voelt je zelfverzekerd en je emoties zijn weer in balans en onder controle, waardoor dromen en doelen resultaat krijgen.

Zie voor meer op de pagina open trainingen