Also in English

in2motivation : live your life and do it your way!

  1. proclaimer
  2. home

Hoe wij trainen

Bedrijfstrainingen

Wij ontwikkelen deze trainingen op maat. We bereiden ons grondig voor door de specifieke doelen the bepalen voor uw bedrijf. Of het nu gaat om de performance van uw team in een specifiek gebied, team building, het creëren van een nieuwe toekomstvisie of het creëren van een sterkere cultuur en verbeterde mindset van uw medewerkers. Onze trainingen zijn altijd vernieuwend in de aanpak, vol energie, met gevoel voor humor en inzichten en bewustwording door uw team. Zo haalt u het beste uit uw team.  

Zie voor meer op de pagina bedrijfstrainingen.

Open Trainingen

In onze open trainingen heerst hetzelfde gevoel van vrijheid en openheid als in de incompany trainingen. Door te starten met de individuele leerdoelen heeft elke deelnemer een volwaardig en gelijk aandeel in de groep. Wij garanderen een persoonlijke benadering en een efficiënte ontwikkeling.

Zie voor meer op de pagina open trainingen

Ervaringsgericht leren

Wij geloven in ervaringsgericht leren. Dat betekent dat wij in al onze trainingen veel oefenen en ervaringen geven. Dit is garantie voor lessen voor bewust en onbewust gedrag en communicatie. Ervaringsgericht leren draagt bij aan leren op maat, actie en verandering die blijft!