Also in English

in2motivation : live your life and do it your way!

  1. proclaimer
  2. home

Het kernteam

Peter Koijen

Peter Koijen

Peter is de initiatiefnemer van in2motivation, een Europese top trainer en publiek spreker. Hij is  Master Trainer, internationaal gecertificeerd NLP trainer, Master Practitioner en hypnotist. Peter (1972) is trainer sinds 1998 in verschillende disciplines voor bedrijven en particulieren. Hij heeft dit na zijn studie arbeidsverhoudingen aan de universiteit van Tilburg afgewisseld met HR en Change Management rollen bij grote multinationals. Na zijn carrière in het bedrijfsleven heeft hij zijn kijk op het leven veranderd en is hij in2motivation gestart.

Peter heeft jaren in het buitenland gewerkt en gewoond als cultureel verander manager. En Peter is méér dan dat. Hij is een inspirator, muzikant, en een professioneel facilitator voor motivatie. Zijn trainingen zijn daarom inspirerend, dynamisch en interactief. Met oog voor de verschillende manieren waarop de deelnemers van een training leren. Een trainer en coach die staat voor kwaliteit.  
Lees meer over in2motivation in het interview met Peter Koijen.

Ligia Ramos

Ligia is een ervaren trainer en coach. Zij is gespecialiseerd in familie coaching en relaties. In haar unieke en geïntegreerde aanpak heeft zij een passie voor lichaamswerk. Ligia heeft een enorme flexibiliteit in haar aanpak voor coaching en training. Ze combineert en verandert gemakkelijk tussen spiritualiteit en cognitieve performance verbetering.
Ligia heeft een afgeronde universitaire studie Filosofie en is gespecialiseerd in Human Resources Management. In het begin van haar carrière was ze verantwoordelijk voor Human Resources in international retail en het managen van franchises.
In haar huidige rol combineert ze NLP, Yoga, Meditatie, Lichaamswerk, Dans, Spiritualiteit en haar ervaring in veranderwerk en coaching voor families en relaties. Ze is een getalenteerd persoon die je raakt vanuit haar hart.

Michel Breeuwer

De persoon die jij over vijf jaar zult zijn, wordt gevormd door hetgeen dat je vandaag doet en de informatie waarmee jij jouw brein vandaag voedt'. Michel, account manager bij in2motivation, gelooft erin dat investeren in jezelf, de beste investering is die je ooit kunt maken. 
Na vijf jaar gewerkt te hebben in de financiële dienstverlening bij een van de big four accountantskantoren, heeft Michel veel ervaring met business vraagstukken en client facing opdrachten. Hij is analytisch sterk, waardoor hij vraagstukken en patronen goed weet te doortasten en te verbinden aan de ideale training. Michel heeft zijn Bachelor of Science in Accountancy behaald aan de Nyenrode Business Universiteit en is vloeiend in zowel Engels als Nederlands. Met zijn kennis over de verschillende trainingen welk in2motivation aanbiedt helpt Michel dagelijks met veel plezier mensen hun toekomst in eigen handen te nemen. 
Waar kan Michel u mee helpen?

 

Bakoly Rasoeliharimanana

Bakoly Rasoeliharimanana heeft gewerkt voor verschillende mulitnationale bedrijven in verschillende landen. Ze heeft gewerkt als Accountmanager voor bedrijven zoals Microsoft, Belgacom/Proximus, Vocollect en Zetes. Ze heeft ook gewerkt als executive assistant voor de CEO en President van Bally Technologies EMENA. Ze studeerde International International Business and Management aan de HES in Amsterdam. Ze spreekt Engels, Frans, Italiaans, Nederlands en Malagees. Ze is erg geinteresseerd in persoonlijke ontwikkeling en ze volgde verschillende trainingen om zichzelf te ontwikkelen zowel persoonlijk als professioneel zoals de NLP Practitioner, emotionele intelligentie, Public Speaking, Coaching en de NLP Master bij in2motivation. Bakoly is gepassioneerd in het helpen van kinderen in nood in Madagascar. Ze is de oprichter van de associatie Soamiely www.soamiely.com , die 90 minder gefortuneerde kinderen helpt met basis schooling, eten, culturele ontwikkeling, kunst, muziek en dans. Haar droom en passie om te helpen om het beste uit zichzelf te halen, zodat ze een makkelijker leven kunnen leiden en van een betere toekomst kunnen genieten. 

 

Bo Dumitrescu

Bo Dumitrescu begon als ondernemer terwijl hij nog aan het studeren was. Hij initieerde en leidde een professionele -vijf maanden durende- expeditie door Afrika (www.AfricAlive.nl), in samenwerking met toonaangevende bedrijven, universiteiten en de nationale Nederlandse media. In 2007 begon en leidde hij een bedrijf en deed zaken op vier verschillende continenten, door de invoering van een uniek business model . In 2012 verkocht hij zijn bedrijf en begon hij met trainingen.

In de loop der jaren ontdekte hij zijn passie voor het trainen en coachen van mensen in het bereiken van hun doelen. Zijn passie is om mensen te helpen te beseffen dat ze veel meer kunnen dan ze denken. Hij heeft zijn kennis en ervaring bij verschillende bedrijven gedeeld. Bo heeft een achtergrond als Master in Aerospace Engineering en Business Administration, is werkzaam geweest in de financiële sector en hij spreekt zes talen. Bo is gepassioneerd om mensen te helpen bij zakelijk succes en persoonlijke ontwikkeling.

Ricardo Peixe

Ricardo is een high performance, trainer, coach en sparker. Door zijn uitgebreide revering in het bedrijfsleven heeft hij zich ontwikkeld als specialist in communicatie en beinvloeding. Na de start van zijn carriere in verkoop en management in 2006, heft him zijn leven gewijd aan het helpen van anderen in het vinden van hun succes en het behalen van doelen door trainingen met hoge impact in verschillende bedrijven, organisaties en sport clubs. Ricardo heeft zijn focus op het helpen van bedrijven en professionals met high performance.

 

Samuel Silva

Samuel Silva is een van onze vaste assistenten bij grootschalige teambuilding events. Hij heeft een erg interessante achtergrond omdat hij gewerkt heeft in de publieke sector bij de brandweer en als paramedicus. Samuel kan omschreven worden als een persoon die enthousiast is en erg behulpzaam. 

Hij is zijn studie gestart aan de universiteit van Avairo in Portugal, studeren van vertalingen met een focus op linguïstiek. Hij spreekt daarom ook meerdere talen vloeiend. Vertalen is de metafoor van zijn leven. Hij is  onlangs naar Nederland verhuisd en heeft het in2motivation team aangevuld om met name de verkoop van open trainingen verder te ontwikkelen.. 

 

Simone Heijhoff

Simone heeft een zakelijke achtergrond in commerciële business-to-business dienstverlening in de hotelindustrie. Als leidinggevende ontdekte ze haar talenten en passie in coachen en trainen en volgde ze een opleiding om zich te certificeren. Door groeiende interesse in zelfreflectie, bewustwording en zingeving besloot ze zich verder te verdiepen in meditatie, yoga en leiderschap. Ze deed diverse opleidingen en cursussen, onder andere in India. Nu combineert zij oude kennis en wijsheden met moderne methoden en technieken en volgt resultaten vanuit wetenschappelijke onderzoeken. In onze NLP trainingen is ze een van onze assistent-trainers.
Voor Simone zijn de volgende uitgangspunten belangrijk: luister naar de essentie, zelfkennis, eigen verantwoordelijkheid en positief bijdragen aan alles waar je onderdeel van bent.

Pedro Vieira

Pedro is een internationale NLP trainer, Master Practitioner van NLP, hypnotist en gecertificeerd coach en afgestudeerd econoom aan de Universiteit van Porto. Hij was manager voor een fitness en wellness bedrijf in Portugal. Pedro (1975) is getraind door John Grinder, Carmen Bostic St. Clair en Michael Carroll alsook Steve Linder. Pedro runt een trainingsbedrijf Life training in Portugal en werkt met in2motivation als gasttrainer en aan internationale events. Hij is ook de auteur van een aantal boeken, waarbij de laatste in het Portugees is met de titel "The magician who didn't believe in Magic" over de uitdagingen van het leven en de toepassing van NLP hierin.

Catalina Flore

Agent of progress. Geaccrediteerd Master Coach. Executive coach. Internationaal gecertificeerd NLP trainer van John Grinder en Richard Bandler. Senior Leader voor Anthony Robbins Co. en 16 jaar ervaring in de internationale bankwereld in verschillende leiderschapsposities. Amerikaans MBA. Werkt en leeft internationaal. Nederland is haar hub, de wereld haar werkomgeving. Initiatiefnemer van FitForTheTop TM.   Onconventioneel denker. "Growing Young". Ontdekkend in de liefde, ervarend en facciliterend in de grootsheid van de mens. Moeder van 3. Levenslang student. Levens strategist. Organisatie ontwikkeling van verandering in vooruitgang. Top Performance, Geluk. Helpend in vernieuwing van je eigen authenticiteit en congruentie. Multidisciplinaire benaderingen. Ervaringen van lichaam en denken. En meer... Mijn motto: "Be yourself; everyone else is taken. Discover and live your personal and professional best self."

Felicia Perseguer Torregrosa

Felicia is een master “Life and executive coaching” van de universiteit van Camilo Jose Cela, gespecialiseerd in Emotionele Intelligentie (UCJC), Master Practitioner of NLP getraind door Robert Dilts, Judith Delozier, specialist in NLP coaching en modelleren. Ze is ook getraind door John Grinder, Carmen Bostic St. Clair en Michael Carroll.

Felicia traint professionals op verschillende werkgebieden sinds 2004, variërend van doctoren, advocaten, CEO’s, gemeentepersoneel. Dit doet zij in Spanje en in de rest van Europa. Ze werkt al meer dan 30 jaar als producent en choreografe om dansers, acteurs en zangers op te leiden. Tot haar klanten behoorden: CapGemini, Deutsche Bank, Grupo Pascual, MLA Associates, Garrigues School, EVEST, CPJ, INAP, Hay Group, Hospital la Princesa en CAIXA. Felicia heeft 8 jaar in London gewoond en haar huidige woonplaats is Madrid.

Roderik Sommerdijk

Roderik Sommerdijk is trainingsacteur en trainer. Zijn stijl is enthousiast, creatief en bovenal energiek. Roderik heeft veel ervaring met verschillende soorten trainingen. Hij werkte eerder voor de EU, het ministerie van Buitenlandse Zaken, Justitie, Politie, Rabobank, Damen Shipyards, Ampelmann, Mammoet, Intense, zeer veel verschillende scholen in zowel basis- als voortgezet onderwijs en op alle niveaus, IVP, GGZ, Ygdrasiel en andere zorginstellingen. Naast bedrijfstrainingen over communicatie geeft hij vaak trainingen in het omgaan met agressie, trainingen ter voorbereiding op gijzelingen en trainingen rond gedrag.Naast klussen houdt Roderik van reizen. Hij brengt hierdoor veel ervaring mee in de omgang met verschillende culturen. Zijn reisverhalen maken zijn rol als trainingsacteur en trainer compleet. Hij zet regelmatig grote en kleine theaterproducties op en voert ze uit. Roderik is daarmee een veelzijdig trainingsacteur en trainer.

.

Monique Maenhout

Monique is een enthousiaste trainer, met roots in België. Ze heeft gewerkt voor F. Hoffman La Roche AG in Zwitserland, waar ze de trainingen coördineerde voor de afdeling Learning and Development. Ook is zij zelf trainer en coach. Eerder was ze werkzaam in customer service en marketing support.
Monique moedigt mensen aan om nieuwe en interessante mogelijkheden te ontdekken en hun eigen leerstijl te ontwikkelen, in een omgeving die al het potentieel uit mensen haalt. Ze spreekt drie talen: Frans, Duits en Engels.

.

Maria Huntsman

Maria is een onafhankelijke business consultant, trainer en coach wier passie ligt in het maximaliseren van het potentieel van leiders, teams en organisaties.
Maria heeft meer dan 18 jaar business ervaring als consultant en leider in diverse industrieën, zoals de gezondheidszorg, reisbranche, financiële dienstverlening, wetenschappelijk onderzoek en technologie. Ze combineert de laatste technieken in leiderschap en business consultancy modellen met praktische vaardigheden in Emotionele Intelligentie, NLP, Somatiek en taal, om deze te transformeren in oplossingen voor het bedrijfsleven en particulieren. Haar passie en enthousiasme in haar werk is aanstekelijk.
Maria is getraind als ontologisch coach en is internationaal gecertificeerd NLP trainer.