Also in English

in2motivation : live your life and do it your way!

  1. proclaimer
  2. home

Bedrijfstrainingen

Wilt u uw team beter laten samenwerken en de prestaties verbeteren? Is uw bedrijfscultuur aan vernieuwing toe? Organiseert u een managementteam meeting en bent u op zoek naar een leuke afsluiter? Wij bieden oplossingen voor uw bedrijf of team. 

Teambuilding

Een team samenstellen en samen laten werken is iets wat u reeds doet. En u heeft een ambitie om uw team nog beter te laten zijn dan de beste teams. Wij bieden u teambuilding met een grote motivatiefactor. Een teambuilding op maat, met een thema op maat. Een combinatie tussen uw bestaande kracht en een nieuwe impuls voor verbetering. Vandaag met ons contact opnemen betekent de eerste stap naar een excellent samen werkend team. 
Voor meer informatie zie onze pagina over teambuilding.

Leiderschap Training

Leiderschap is een continue manier om waarde te creëren met mensen. Het is een competentie die veel bestudeerd is en waarover veel geschreven is. Het leiden van een team van professionals is een kunst op zich voor verschillende contexten, voor verschillende professionals van verschillende niveaus en bedrijven. Wij bieden je de beste en nieuwste trainingen, die toegepast kunnen worden in iedere context. En wij creëren ook altijd een deel maatwerk voor uw bedrijf en professionals. Daarom bieden wij leiderschapstrainingen aan zowel in groepen als in kleinere groepen voor getalenteerde professionals. In sommige gevallen bieden wij leiderschapstraining aan in een één op één coaching format. Vraag nu naar onze interactieve en effectieve trainingen van modern leiderschap.
Meer informatie over onze leiderschap trainingen is te vinden op de pagina voor leiderschap trainingen. 

Cultuur trainingen

Wie we zijn als persoon en als bedrijf heeft alles te maken met elementen zoals het gevoel erbij te horen, de waarden en de identificatie die ons gedrag drijft. Wij groeien op in onze omgevingen van zowel privé als werk en passen ons aan, terwijl we ons eigen karakter en identiteit behouden. Veel problemen in communicatie ontstaan door cultuur verschillen en het gebrek aan bewustzijn van cultuurverschillen over regio's, bedrijven en teams binnen bedrijven. Wij hebben als internationaal team rijke ervaring in verschillende landen en internationale bedrijven en kunnen u alles bijbrengen over bewustzijn, do's en don'ts en het creëren van een nieuwe cultuur binnen uw bedrijf, zodat uw performance, de samenwerking als team en uw bedrijfsresultaten significant groeien hierdoor.

Veiligheidstraining

Veiligheid, zowel fysiek als de veiligheid voelen binnen een groep om jezelf te laten zien en uit te spreken is zeer actueel. Een (grotere) behoefte aan veiligheid is één    van de meest logische consequenties van de snelle veranderingen in verschillende bedrijven. Wij hebben een aantal programma's ontwikkeld op het gebied van de veiligheidsthema's, inclusief persoonlijk leiderschap in veiligheid en de mogelijkheid om te veranderen in een continu veranderende wereld onder druk. Wat zijn de keuzes die je maakt in dilemma's van fysieke veiligheid? Hoe houd je de focus op veiligheid wanneer je onder druk staat om te presteren? Maar ook veiligheid om jezelf uit te spreken is hier aan gelinkt. En het inbrengen van veiligheidsverhalen in meetings is vaak niet voldoende. Een radicale minsetverandering passend bij de huidige wereld, is nodig om de beste te zijn als team en als bedrijf. Wij helpen u om deze business doelen te realiseren.

Moderator Facilitator 

Moderators die teamdiscussies kunnen leiden en facilitators die veranderprocessen kunnen kaderen en faciliteren bieden wij aan. Onze moderators en facilitators zijn niet alleen intellectueel goed onderlegd, ze hebben met name veel praktische ervaring in de omgang met mensen en groepsprocessen. En daar boven op hebben zij veel empathisch en intuïtief vermogen, dat teams helpt het beste resultaat te bereiken. De onafhankelijke en externe aanpak en kader is de sleutel om belangen te scheiden en de groepsdynamiek in ritme en resultaat concreet te maken.

Customer Service Training

In een continu veranderende wereld waar klanten meer eisen en interne diensten een nieuwe kwaliteit vereisen, is optimale klanttevredenheid cruciaal. Voor uw reputatie als bedrijf, voor uw toekomstige business en voor de ontwikkeling in uw bedrijf. Uw klant is het belangrijkste deel van het bestaansrecht van uw bedrijf. Daarom is klantgerichtheid één van de sleutelfactoren om te overleven en met uw bedrijf succesvol te zijn. Wij leveren diverse diensten op het gebied van trainingen voor klantgerichtheid. De eerste categorie wordt gevormd door de vaardigheidstrainingen rond klant processen, afhandelen van klachten, telefoontechnieken en vaardigheden die gerelateerd zijn aan hoe u uw dienst uitvoert. Wie u bent als bedrijf, gerelateerd aan uw klantgerichtheid, is een tweede categorie trainingen. Deze trainingen gaan over de identiteit van u als bedrijf en de rol die de klant daarin speelt. Vragen die aan bod komen zijn bijvoorbeeld: "Hoe ziet u uw klanten en hoe wilt u gezien worden?", of "wie wilt u zijn en wat zijn de waarden die u heeft wanneer u met uw klant communiceert?", of "hoe moet uw bedrijfscultuur zich aanpassen aan de behoeften van uw klant?". In een interactieve training op maat met veel humor geven we klant gerichte training die het verschil maakt!

Motivatie training

Wij bieden motivatietrainingen op maat. Wilt u beter motiveren of wilt u beter gemotiveerd worden? Wij bieden trainingen die drijfveren van de mens centraal stellen. Wat zijn de manieren waarop mensen zich bewegen richting hun doel, wat zijn hun drijfveren en hoe kun je deze het beste beïnvloeden om het beste uit mensen te krijgen. Een ideale training voor managers die beter willen leren motiveren. 

Presentatievaardigheden

Presenteren voor een groep vereist een stemming met veel positieve energie, voorbereiding, creativiteit een hulpbronnen, een inspirerende boodschap en het gebruik van verschillende stijlen voor een variërend publiek. Wij verzorgen trainingen en workshops presentatievaardigheden, gericht op verschillende doelgroepen zoals Managing Boards, Management Teams, Leiderschap teams, Middle Management en Medewerkers in veranderende organisaties. Wij coachen en trainen uw medewerkers naar boeiende presentaties die de boodschap op een manier brengt die de verschillende behoeften van het publiek respecteert.

Talenten workshops

Talentenworkshops rondom de vraag "waar maak ik het verschil?. Een reis in de zoektocht en vinden van je eigen talent. En wat zijn mijn talenten die ik niet ken, maar anderen wel? Mijn blind spots. En wat zijn mijn verborgen talenten? De talenten die bekend zijn bij mij maar niet bij anderen? En hoe kan ik mijn talenten beter uiten op een manier die het verschil kan maken in een bedrijf? Hoe kan ik een magische elevator pitch geven? En hoe kan ik mij onderscheiden in reorganisaties binnen mijn bedrijf? Dit zijn thema's die wij gebruiken in onze workshops, verpakt met humor, interactie en zelf reflectie. 

Verkoop Training

Focus op verkoop en het groeien van de juiste verkoopcompetenties is cruciaal in de hedendaagse economie. Wij hebben een aantal gespecialiseerde trainers met zeer succesvolle ervaring in verkoop en uitgebreide ervaring in het geven van verkooptrainingen. Alles over het bouwen van een relatie, cold calling, het vragen van de juiste vragen, het verkrijgen van de juiste mind set en stemming, het stellen van de juiste vragen, koppelen van de juiste voordelen aan je product, het zijn van een "jager" en een 'boer" en het sluiten van de deal. Training op maat die de business onmiddellijk doet groeien zoals nooit tevoren.

Identiteit en Waarden

Wie bent u als organisatie? En hoe kunt u als bedrijf uw resultaten en uitstraling verbeteren richting klanten? Heeft u onlangs een fusie of een overname doorgemaakt, of de groei van een nieuw team en bent u nog niet één team met één identiteit? Dan verzorgen wij workshops om u hiermee op weg te helpen. Grote succesvolle bedrijven zoals Apple en Google hebben hun succes te danken aan vernieuwde focus op waarden en een duidelijke en heldere identiteit. Wie u bent als team zult u richting klanten uitstralen in alle facetten van uw relatie met klanten.

Leven in veranderingen

Verandering is een constante factor in werk en in je privé leven. Het omgaan met veranderingen is daarom essentieel om the overleven. Wij faciliteren in deze veranderingen. Wij geven praktische instrumenten om met deze veranderingen op de werkvloer om te gaan. En we geven je instrumenten om in het algemeen beter te kunnen omgaan met veranderingen en een meer gebalanceerd leven te leiden. Want een meer gebalanceerd privé leven helpt in het omgaan voor de veranderingen in werk. En wanneer je dat doet, zal je weerbaarheid toenemen en zal je sterker worden in het omgaan met verschillende soorten veranderingen. Wij hebben een programma dat je hierin kan helpen en wij adviseren om deze aan te passen aan de context van je team. 

Communicatie en Performance training

Wij leveren ook communicatie en performance trainingen op maat. Wij bieden succes door blijvende veranderingen voor mindset en modelleren van excellent gedrag en communicatie. In een omgeving waar de markt snel veranderd wordt er veel van uw mensen gevraagd toch? Deze unieke trainingen die aangeboden worden variëren van een korte workshop tot aan een uitgebreide opleiding. Keuze van stemming en nieuwe manieren van het in balans krijgen van mindset en fysieke houding zijn in een werkomgeving belangrijker dan ooit. De kans om uw bedrijf met aandacht hiervoor tot een succes te maken mag u niet laten liggen.

Coaching

Wilt u uw individuele performance verbeteren? Wilt u graag beter omgaan met bepaalde aspecten van uw werk in relatie tot andere aspecten in uw leven? Wilt u graag meer uit uzelf halen? Neem dan nu contact met ons op voor individuele coaching. Wij hebben de meest ervaren coaches in de markt. 

Bedrijfstheater

U heeft een bijeenkomst of off-site met uw team of divisie. U heeft een aantal agendapunten en uw wilt een aantal zaken anders aanpakken. De locatie en de agenda zijn geregeld en u wilt uw management team meeting aanvullen met een luchtig programma met humor en een boodschap. Wij bieden u het zogenoemde "leerzame theater". Interactief, luchtig en fun voor uw hele team. U blij, wij blij. Wij maken een programma op maat voor interactief theater met het thema of business doel van uw keuze. Een management team meeting was nog nooit zo leuk.
Voor meer informatie over onze themas kunt u contact opnemen met ons. 

Betrokkenheid in organisaties

Betrokkenheid is meer en meer belangrijk geworden in organisaties. Naar mate de werkdruk toeneemt, is het principe van "langzaam gaan om sneller te gaan" meer van belang. Processen en systemen veranderen snel en de menselijke factor wordt hierin steeds belangrijker. Training over betrokkenheid is een fantastische manier om meer motivatie en teamwork in uw organisatie te bewerkstelligen, door het principe van "langzaam gaan om sneller te gaan". Onderwerpen zoals het betrekken van iedereen, groeten, luisteren, waardering uitspreken en het creëren van een omgeving waar iedereen zichzelf durft uit te spreken en te laten zien, zijn onderdeel van dit programma. Tot slot gaat betrokkenheid over het creëren van een 360 graden visie en het stimuleren van uw medewerkers om uit hun comfort zone te kruipen en te leren. Een gevoel van erbij te horen, respect en waardering zijn sleutelwaarden om een succesvolle, betrokken omgeving te vormen.

Verhalen vertellen

De kracht van verhalen vertellen is dat boodschappen en veranderingen sneller begrepen worden op een vriendelijke manier. Je kunt ze gebruiken om waarde te creëren voor je bedrijfsverhaal of het verhaal van je afdeling. Je kunt ze ook gebruiken als succesverhalen voor het delen van ervaringen en het verleggen van de focus met je team op positieve energie. Wij weten alles over het vertellen van boeiende verhalen en kunnen u hierbij verder helpen. Wij geven kortere workshops over verhalen vertellen alsook meer uitgebreide trainingen. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!

Motivatie workshops

Wij bieden korte motivatieworkshops aan, die gebruikt kunnen worden tijdens management team bijeenkomsten, off-sites en als een energie booster voor bedrijfsprogramma's over verandering. Meestal maken wij deze op maat voor uw bedrijf en context. Humor, energie en praktisch bruikbare tools zijn sleutelkenmerken voor deze motivatieworkshops.

Train the Trainer

Wanneer u interne trainers heeft en u hen wilt laten trainen in hun trainersvaardigheden of presentatievaardigheden, dan hebben wij uitstekende en moderne trainingen. Deze trainingen geven uw trainers handvatten voor thema's als stemming behouden, het overbrengen van een boodschap, variatie in stem tonaliteit,  taal, in uitleg en interactie over het "waarom, wat, hoe en wat als", het gebruik van de ruimte voor groepen, het gebruik van verhalen en de juiste chunks aan informatie voor de presentatie en een groot aantal andere middelen om uw trainers voor te bereiden op het presenteren en trainen van groepen.