Also in English

in2motivation : live your life and do it your way!

  1. proclaimer
  2. home

Coaching

Wij bieden executive coaching, life coaching, carriere coaching, sport coaching en familie coaching. Creatief en anders denken, structurele veranderingen in gedragspatronen, focus op succesvol behalen van doelen en het creëren van een emotionele balans en zelfvertrouwen in relevante gebieden van je leven.

Executive coaching

Deze coaching is gericht op executives en senior professionals. Wij
zijn gespecialiseerd in het begeleiden van senior executives en managers bij het aansturen, communiceren en balanceren van werk en privé in een veranderende context. Voor execu- tives bieden wij onder meer Leading by example, omgaan met stress, balanceren van werk en privé, leiden en managen van verschillende persoonlijkheden, abstract en specifiek denken, en van strategie en visie naar tactiek en operatie. Alle trajecten zijn op maat gemaakt en worden aangepast aan de senioriteit en behoeften van de coachee.

“In2motivation has fantastic coaches. They are really helpful in improving us in more effective communication.”
Jim Fairbairn, Executive Director at Howden Compressors Division

Life coaching

Deze coaching richt zich op bredere levensaspecten zoals relaties, emoties, angsten en zelfvertrouwen. Maar ook familiecoaching, rouwverwerking, scheidingen en het doorbreken van patronen in gedrag en communicatie komen aan bod. Wij hebben specialis- tische coaches voor diverse disciplines en kunnen daarom de beste coach voor elke uitdaging leveren.

Carrière coaching

Als u vastloopt in uw werk en behoefte hebt aan een nieuwe richting of nieuwe energie, dan is deze vorm van coaching ideaal voor u. Wij starten met een assessment van de huidige motivatie en doelen en helpen ook wanneer het doel in werk nog niet duidelijk is. Van daaruit doen wij alles om communicatie, gedrag en motivatie te verbeteren, zodat de resultaten behaald worden voor de volgende stap.

“Peter is a skilled coach who helped me (in just a few hours) to attain some very powerful insights.”
Brenda de Jong, M.A. Psychology

Sport Coaching

Wij coachen topsporters om hen succesvoller te laten zijn. Wij leren ze te presteren onder druk, hun stemming te kiezen, en zintuigen, taal en zelfmotivatie te gebruiken om lijf en hoofd af te stemmen en topprestaties te kunnen leveren. Onze sportcoaching is een unieke methode voor sporters die meer willen bereiken.

Familie Coaching

Alles verandert snel in deze moderne wereld en dit concept van verandering is onderdeel van ons dagelijkse leven. Families zijn hier geen uitzondering op. Ook het concept "familie" verandert wereldwijd. Het is belangrijk dat we aandacht besteden aan deze sociale en culturele beweging. 
Familie is de primaire bron voor socialisatie. Kinderen leren door voorbeeldgedrag en ervaring. Ouders en opvoeders moeten dit process begrijpen en zich bewust zijn van de impact die zij hebben op het leven van hun kinderen (en toekomst).
De intentie van de familie coaching van in2motivation is om iedere familie meer keuze te geven. Meer keuze draagt bij aan nieuwe manieren van zijn, leren en leven als gezin en ieder lid van de familie kan groeien in zijn of haar eigen familie.

"Feelings of worth can flourish only in an atmosphere where individual differences are appreciated, mistakes are tolerated, communication is open, and rules are flexible - the kind of atmosphere that is found in a nurturing family." 
Virginia Satir

Neem nu contact met ons op voor meer informatie en een introductie intake.